Koulutusrahaston yhteystiedot

Osoite

Postiosoite: PL 191, 00121 Helsinki

Katuosoite: Kansakoulukuja 1, Helsinki

Rahaston toimisto on avoinna työpäivisin klo 9–15

(juhlapyhien aattona klo 9–14).

Verkkolaskuosoite

Verkkolaskuosoite: 003702011205

Operaattori/välittäjätunnus: BAWCFI22

Y-tunnus

0201120-5

Puhelin

Asiakaspalvelunumero: 075 757 0505 (pvm/mpm) työpäivisin klo 912

Kundservicenummer: 075 758 0857 (lna/msa) under arbetsdagarna kl. 9–12

Sähköpostiosoitteet

Koulutusrahasto lähettää sinulle alla oleviin osoitteisiin lähettämästäsi sähköpostista automaattisen kuittausviestin. Siitä tiedät, että viestisi on saapunut perille. 

Vastaamme kysymyksiin 1-3 työpäivän kuluessa. Jos asiasi on kiireellinen, otathan yhteyttä puhelimitse.

Liitteen lähettäminen

  • Liitteet tulee olla jpg-, png-, pdf- tai tif-muodossa. Liite voi olla myös kännykällä otettu tarkkarajainen kuva koko dokumentista, josta näkyvät selkeästi kaikki liitteen tiedot. Lähetä valokuva meille sähköisenä, kiitos!
  • Etuushakemukseesi liittyvät luottamukselliset liitteet ja selvitykset lähetät Koulutusrahastolle turvallisimmin suojatun sähköpostiyhteyden kautta osoitteesta https://secure.koulutusrahasto.fi. Merkitse vastaanottajaksi liitteet(at)koulutusrahasto.fi.
  • Lähettäessäsi liitetiedostoja voit saateviestissä lähettää meille kysymyksiä. Sinun ei tarvitse lähettää toista viestiä asiakaspalvelu(at)koulutusrahasto.fi -osoitteeseen.

liitteet(at)koulutusrahasto.fi

Tukeen liittyvät kyselyt

  • Tähän sähköpostiosoitteeseen voit lähettää tiedusteluja tai kyselyjä etuuksiimme liittyen. 
  • Löydät kattavasti tietoa näistä linkeistä aikuiskoulutustuesta ja ammattitutkintostipendistä. Tutustu ensin verkkosivuihin ja lähetä kysymyksesi sähköpostilla vasta sitten, jos et löydä sivustolta siihen vastausta.
  • Huomioi ennen lähettämistä, että Koulutusrahasto voi tutkia oikeutesi aikuiskoulutustukeen tai ammattitutkintostipendiin vasta hakemuksen perusteella. Sähköpostin perusteella rahasto ei voi luotettavasti arvioida sitä, täyttyvätkö etuuksien saamisedellytykset sinun kohdallasi. Ennen hakemuksen saapumista voimme siis antaa vain yleisluontoista neuvontaa.
  • Ole hyvä ja varaudu noin kolmen työpäivän vastausaikaan.
  • Jos lähetät kysymyksiä ja liitetiedostoja, lähetä viesti vain osoitteeseen liitteet(at)koulutusrahasto.fi.

asiakaspalvelu(at)koulutusrahasto.fi

Etuuksien hakeminen

Koulutusrahaston etuuksia voit hakea Koulutusrahaston verkkosivuilla sähköisessä asiointipalvelussamme. Vaihtoehtoisesti voit tulostaa sivuilta hakulomakkeen ja lähettää sen postitse Koulutusrahastoon. 

Palaute

Voit lähettää Koulutusrahastolle palautetta sähköpostitse. Turvallisimmin lähetät palautteesi suojatun sähköpostiyhteyden kautta osoitteesta https://secure.koulutusrahasto.fi. Lisää siellä vastaanottajaksi asiakaspalvelu(at)koulutusrahasto.fi. Kirjoita Aihe-kenttään viestin otsikoksi Palaute ja Viesti-kenttään palautteesi. Ole hyvä ja varaudu noin kolmen työpäivän vastausaikaan.

Fax

09 6803 7330

Vaihde

09 6803 730