Julkaistu 5.7.2018

• Aikuiskoulutustuki

Saanko teiltä etukäteen tietoa oikeudestani aikuiskoulutustukeen?

Tutkimme aikuiskoulutustuen saamisehtojen täyttymisen hakemuksen, hakemuksen työnantaja-osuuden ja hakemukseen liitettävän opiskelutodistuksen perusteella. Puhelu- tai sähköpostitiedustelun tai opiskelutodistuksen perusteella emme voi ottaa kantaa siihen, voidaanko sinulle myöntää tukea suunnittelemiisi opintoihin. Jos täytät kaikki tuen saamisen edellytykset, sinulle voidaan myöntää tukea. Tutustu saamisedellytyksiin tästä.

Tukea voidaan myöntää tutkintoon johtavaan koulutukseen, tutkinnon osiin sekä ammattiisi liittyvään lisä- tai täydennyskoulutukseen julkisen valvonnan alaisessa oppilaitoksessa. Voit tiedustella oppilaitoksen henkilökunnalta, onko oppilaitos julkisen valvonnan alainen oppilaitos. Lue lisää aikuiskoulutustukeen oikeuttavista koulutuksista tästä.

Kun olet saanut opiskelupaikan tai saanut opinto-oikeuden opintoihisi, voit hakea meiltä ennakkopäätöstä.

Ennakkopäätöstä voit hakea sähköisessä asiointipalvelussamme: https://haku.koulutusrahasto.fi