Julkaistu 5.1.2017

  • Uutiset ja tiedotteet
  • Aikuiskoulutustuki

Aikuiskoulutustukihakemuksia saapunut ennätysmäärä - hakemusten käsittelyssä ruuhkaa

Koulutusrahastoon saapui loppuvuonna 2016 ennätysmäärä aikuiskoulutustukihakemuksia. Hakemusten suuresta määrästä johtuen päätöksen saamisessa kestää tavallista kauemmin. Tällä hetkellä käsittelyssä ovat joulukuun alkupuolella saapuneet täysimääräisen tuen ja yrittäjän aikuiskoulutustuen hakemukset ja noin viikko sitten saapuneet sovitellun tuen hakemukset.

Emme Koulutusrahastossa tutki hakemuksia ja liitteitä ennakkoon, vaan käsittelemme kaikki hakemukset saapumisjärjestyksessä ja ilman turhaa viivytystä. Otamme sinuun tarvittaessa yhteyttä sitten kun hakemuksesi on käsittelyvuorossa, mikäli tarvitsemme lisätietoja.

Jos olet tehnyt hakemuksesi sähköisessä asiointipalvelussamme, saat päätöksen nähtävillesi sähköiseen asiointipalveluumme heti päätöksen antamista seuraavana päivänä. Virallisen päätöksen lähetämme aina heti päätöksen antamisen jälkeen kirjeenä hakemuksessa ilmoittamaasi osoitteeseen.

Hakemuksen käsittelyaika ei vaikuta oikeuteen saada aikuiskoulutustukea, vaan tuki myönnetään ja maksetaan tarvittaessa takautuvasti. Pahoittelemme tavallista pidempää käsittelyaikaa ja toivomme päätöstä odottavilta kärsivällisyyttä ruuhkatilanteessa.

Koulutusrahasto

 

Lisätietoja hakemusten käsittelyajoista.