Näin ilmoitat muutoksista

Sähköpostilla

Lähetä muutosilmoitus sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu(a)koulutusrahasto.fi, jos et lähetä viestisi mukana liitteitä.

Lähetä muutosilmoitus sähköpostilla osoitteeseen liitteet(a)koulutusrahasto.fi, jos haluat lähettää viestin mukana liitteen tai liiteitä. Liitä liite sähköpostiin joko jpg-, png-, pdf- tai tif-muodossa.

Luottamukselliset tiedot lähetät rahastolle turvallisimmin suojatun sähköpostiyhteyden kautta osoitteesta https://secure.koulutusrahasto.fi. Merkitse vastaanottajaksi joko asiakaspalvelu(a)koulutusrahasto.fi tai liitteet(a)koulutusrahasto.fi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin enintään kolmen työpäivän kuluessa.

Puhelimella

asiakaspalvelunumeroomme 075 757 0505 (pvm/mpm) työpäivisin klo 9–12 

Kirjeellä

osoitteeseen PL 191, 00121 Helsinki

Yhteydenottosi jälkeen Koulutusrahasto antaa ohjeita ilmoituksen aiheuttamista jatkotoimista ja niiden aikataulusta. Rahasto hoitaa ilman aiheetonta viivytystä tukeen liittyvät muutostilanteet eli tuen väliaikaisen keskeytyksen, asian selvittämisen tai tuen uudelleen käynnistämisen. Asiasta aiheutuva taloudellinen poikkeustilanne pyritään pitämään niin lyhyenä kuin mahdollista.